Om oss

Fokus på service

Vår visjon er å forenkle din bedrifts hverdag. Dette gjør vi ved å samle dine IT-tjenester på et sted, og på den måten sørge for at du kan fokusere på ditt fagområde! Resten ordner vi!

 

Et bredt spekter av tjenester - ett kontaktpunkt!

Historie

Konsept-IT startet opp 1/1-2006 med service og salg av it-utstyr..

I 2007 videreutviklet vi virksomheten og startet opp nettbutikk samtidig som vi valgte å flytte driften til Skien i forbindelse med skolegang innen IT. Onsite service ble satt i fokus!

Vi oppdaget at flere og flere av bedriftskundene våre hadde behov for web-applikasjoner som kunne lette hverdagen deres! 

2008 ble et år med mye endringer! Vi fokuserte vår drift på webapplikasjoner og websider! Tommy Lillehagen ble ansatt som system- og webutvikler og vi fikk kontorer i Asker. Vi hadde nå fått et bredt spekter av bedriftskunder.

2009 jobbet vi aktivt med våre kunder for å avdekke behov for tidsbesparende løsninger. Vi bygget vårt første skybaserte system; Mittskift.no.

2010 til nå: Vi har knyttet til oss mange gode og nøye utvalgte samarbeidspartnere som vi jobber tett sammen med for å kunne tilby et bredt spekter av tjenester til våre kunder, men med oss som kontaktpunkt. På denne måten har våre kunder ètt kontaktpunkt uansett hva som skulle oppstå av problemer eller utfordringer.

De første årene var kritisk for hva Konsept-IT er blitt idag! Vi er nå 4 ansatte med kontorer i Røyken og i Skien/Porsgrunn, alle med hver våre fagområder!

Vi har siden den gang bistått bedrifter med deres konsepter fra A-Å, og det er nettopp dette vi er så gode på! Vi leverer alt fra nettverk, bredbånd, websider, webapplikasjoner, lagersystemer osv!

Har du en god idé

...men kanskje ikke kunnskapen for å sette din idé ut i livet?

Vi tar på oss små og store oppdrag innen webprogrammering. Konsept-IT er en lidenskapelig tilhenger av åpen kildekode. Trenger du råd eller støtte for å sette opp eller drifte slike løsninger, er det bare å ta kontakt.

Du kan nå oss på:

Åpningstider:
Hverdager: 08:00 - 16:00
Stengt lørdag og søndag

Vakttelefon:
31 30 90 49 (vilkår)